slide show

Klubbmötet

Publicerad 2013-09-01 19:06:00 i Allmänt,

 
Detta inlägget är skrivet av Hedda skywood
Idag hade vi då klubbmöte. Förrutom att det blev lite krångligt i början så gick det väldigt bra och ni skötte er :) Men jag skulle uppskatta om ni på nästa klubbmöte säger erat namn om ni vill säga något så bestämmer vi vem som får ordet. För vi vill ju se alla förslag och saker ni skriver, och det går man inte om alla pratar i mun på varandra. Men nog om det! Vi tog bland annat upp vilka som skulle bli ridlärare denna vecka samt elever. Här kommer dem!
 
  • ELEVER - Meja Snowstone och Emily Snowlund
  • RIDLÄRARE - Emmy Watergirl
Ni, elever, får prata ihop er om vilket event och vilken dag ni ska ha eventet. Hör därefter av er till Alexandra Mistdawn eller någon av oss klubbledare.
 
Emmy, ridläraren, får tänka ut en lektion som man ska kunna hålla för resten av klubben. Ingen för avancerad, alla ska kunna hänga med. 
 
Sedan tog vi även upp ett ''poängsystem'', alltså att man vinner olika mycket poäng för varje aktivitet, klubbmöte och lektion man kommer på. Om man har samlat på sig mycket poäng under veckan ska man förmodligen få ett pris eller liknanade, detta poängsystemet, eller som vi kommer att kalla det, poängjakten, är inte färdigplanerat än.
Vi vill härmed tacka ALLA som kom på klubbmötet, ni gav bra förslag och var i stort sett väldigt aktiva. Ha en fortsatt trevlig vecka i Pink Warriors!
 
//Hedda Skywood

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv