slide show

Helluw Maja in tha Hawwse ♥

Publicerad 2013-08-31 16:29:25 i Allmänt,

Halluw
 
Jag är då Pink Warriors ena klubbledare, Maja Starside. Jag är inne i flytt och sånt så jag kanske inte är så jätteaktiv, men jag försöker iaf! :D Jag kommer då att blogga lite här och hålla lite aktiviteter. Ser fram emot det jättemycket! :) <3
 
 
Mee
 
 
Min blogg heter majastarside.blogg.se gå gärna in på den och kika >:D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klubbmöte 31/8!

Publicerad 2013-08-30 19:44:25 i Klubbmöte,

Imorgon är det Klubbmöte, vill påminna er alla om att det är viktigt att ni kommer! Vi samlas vid ridhuset klockan 18.15 :)
/Alexandra

Uteritt!

Publicerad 2013-08-30 19:31:08 i Event/Aktiviteter/Andra roligheter!,

Idag kom otroligt många på uteritten! Det var supermysigt och är så jävla nöjd med er. ♥ Hoppas ni förstår att jag är så glad att ni kunde komma! Här är de bilder jag tog, se och njut .. ♥
/Alexandra 
 
 

SUCK!

Publicerad 2013-08-27 19:31:39 i Allmänt,

Jag tycker att alla borde skärpa sig! Jag har valt, att på klubbmötet denna vecka kommer jag ta upp om att man måste komma på MINST ett event i veckan, annars får man en varning och blir stallflicka en vecka. Veckan därefter, MÅSTE man komma på ett event, annars får man kicken. Tyvärr, även fast vi inte är fullt i klubben, eller har kö, så är det bästa sättet. Jag tycker alla borde skärpa sig! Och  tänka igenom detta. Varför gick ni ens med överhuvudtaget om ni inte ens kommer på ett endaste litet event? För att jag bad om det? Jo, visst jag frågade. Men ju fler desto roligare, right? Eller har jag fel? Men, isåfall tycker jag det är bättre om ni lämnar. Nej, jag riktar inte detta inlägget mot någon. Men jag blir så jävla förbannad över att folk är så paranoida. Att säga att man kommer på event hit och dit, härs och tvärs. Men sedan inte kommer? Det är ju förjävligt! Jag blir både ledsen och arg, en arg Alex är inte att leka med. Jag tycker att ni borde skaffa en tankeläsare. Och tänka igenom det här! Istället för att säga att ni kan komma, kommer jag nästa vecka, ha 'anmäla och kan inte' event. Alltså, det går ut på att det är vanliga event som vanligt, of course. Men ni måste anmäla er om ni vill va med. Ni behöver dock inte säga att ni inte kan eller så. Och dessutom, får ni inte komma på eventet om ni inte anmält er. Och om ni anmält er, men inte kommer får ni en varning. Och hamnar på titeln 'stallflicka' i en vecka. Efter man fått tre varningar, kickas man bokstavligt talat. Det är hårda regler som gäller nu. Och jag vill att ni kommer i tid, kommer ni ca 10-15 minuter försent, får ni heller inte vara med. Om dessa regler inte följs, kommer alla bli kickade och jag börjar om klubben på nytt, eller så bara jag har den för mig själv tills jag kommit på en lösning till problemen. Ja, visst jag kanske blir avskyvärd över hela starstable men den risken tar jag. Jag tar inget skit längre, jag blir arg och det får ni leva med. Tack till de som kom på eventet idag, ni tar iallafall hänsyn till känsliga människor som mig.. 
 

:(

Publicerad 2013-08-26 18:25:00 i Event/Aktiviteter/Andra roligheter!,

Eventet är inställt. P.G.A Emilia Nightbridge var den enda som kom , tyvärr. Synd att alla missa det roliga! Vill inte ta mitt depp till er nu, för en del kanske inte fick/eller hade tid att logga in. En del kanske inte ens visste att det var event idag. Men hade verkligen sett fram emot mitt första event med er! Förhoppningsvis kommer några imorgon iallafall. 
 
Önskar er iallafall en glad vecka i PW!

Schema v. 35!

Publicerad 2013-08-25 19:48:00 i Schema,

Aktivitet: Grupptävlingar.
Plats: Moorland's brunnen.
Tid: 18.15
Medtag: Tävlingskläder.
Ledare:
Övrigt: Vi kommer ha grupper (beroende på hur många som kommer). Sedan, kommer alla i gruppen (som tävlar) få köra ja, några tävlingar. Får se hur många det blir. Och den som vinner i grupperna, alltså vunnit flest gånger köra mot den andra som vunnit i andra lage/t/n. Och den som vinner, vinner mästare i en vecka.
 
Aktivitet: Maskeradhoppning!
Plats: Marley's hoppbana.
Tid: 18.15
Medtag: Maskeradkläder!
Ledare:
Övrigt: Du ska välja nåt du vill klä ut dig till! Exempelvis en jordgubbe, du får klä ut dig till exakt vad du vill! Sedan, ska två och två tävla marley's hoppbana i grupp, vinnaren i varje grupp får sedan tävla mot varandra, och vinnaren blir erfaren ryttare i 4 dagar. Sedan, så väljs den som har finast / kreativast kläder, vinnaren blir mästare i en vecka! De som kom på andre och tredje plats, vinner en länk på klubb bloggen.
Aktivitet:
Plats:
Tid:
Medtag:
Övrigt:

 
 Aktivitet: Under planering.
Plats:
Tid:
Medtag:
Ledare:
Övrigt:
Aktivitet: Uteritt & grillning.
Plats: Moorland stallet.
Tid: 18.15
Medtag: Kläder för väder, och discokläder.
Ledare: Alexandra Mistdawn
Övrigt: Vi kommer att rida från ML lite varstans, grillar på något mysigt ställe. Sedan avslutar vi med en Pink Warrior dans i Fort Pinta. 
 Aktivitet: Röda lycktan
Plats: Marleys bondgård
Tid: 20:15 (efter championaten)
Medtag: Kläder efter väder
Ledare: Maja Starside
Övrigt: Jag kommer att säga '1,2,3 röda lycktan-stopp!' under den tiden ska ni springa så långt som möjligt medans jag skriver, när jag har sagt ska ni stå helt stilla, den som rör sig måste gå tillbaka från början. Målet är alltså att pjätta mig. När jag har blivit pjättad byter jag och den som pjättat mig så att den får stå och säga. Jag kommer alltså säga: Jag börjar nu! och då ska ni springa allt vad ni kan tills jag har sagt, 123 röda lycktan-stopp! :D Hoppas ni kan komma :) Förklarar  också på plats.
 Aktivitet: Klubbmöte.
Plats: Utanför ridhuset, sedan rider vi upp till taket.
Tid: 18.15
Medtag: Valfritt
Ledare: Alexandra Mistdawn & Ledarna
Övrigt: 
 

Klubbmötet.

Publicerad 2013-08-25 19:22:44 i Klubbmöte,

För er som missade klubb mötet, skriver jag ett protokoll här på bloggen. Vi lottade ut en ridlärare, som blev Sandy Sleepymountain och sedan lottade vi även ut två elever, som blev Ellen Sunbrooke och Annie Bluestar. Sandy får ha en lektion i veckan, som kommer upp på schemat, sedan får hon självklart ha privatlektioner för grupper etc. Det spelar inte mig någon roll. Ellen & Anki får planera ett event tillsammans i veckan, som kommer upp på schemat lite senare. Sedan var det inte så mycket vi pratade om, det var många som kom på mötet och det var roande. Vi är även 21 medlemmar nu, om ni vill gå med skicka ett meddelande till mig Alexandra Mistdawn. Eller om ni vet någon som vill gå med, meddela mig då också. Vi pratade även om att klubbjackorna kommer upp på bloggen, minns inte riktigt hur mycket jackorna kostade men den röda är billigast och finns i Firgrove, för de som inte kommer in i gåd. Och den rosa stalljackan, finns i västkobbens fiskeby. Så, det var det vi pratade om och lite sådär. Har ni frågor eller funderingar, är det bra om ni hör av er!  Tack för att de flesta kom på mötet! :)
Finns i Firgrove.
 Finn i Västkobbens Fiskeby.
 Ellen är det osynliga spöket till höger om mig, haha. :)
 

Klubbjackan!

Publicerad 2013-08-24 18:41:58 i Klubbkläder,

Detta är klubbjackan. Den finns i fg och kostar 27sc / 2870js (?) js minns jag inte hahha XD Men iaf 27sc :) Ni behöver inte köpa den, eget val och bara för skojs skull!
 

Klubbmöte 25/8!

Publicerad 2013-08-24 13:24:13 i Klubbmöte,

PW anordnar nu vårat första klubbmöte. Samling i Vingårdens Bibliotek söndagen den 25/8 prioritera att jag menar imorgon! Det uppskattas att så många som kan tar sig tid att komma, då vi även väljer ut 1ridlärare som får hålla i en lektion i veckan, och en elev som får hålla i ett event i veckan. :) Sedan kommer jag även prata om annat, och vilkor osvosvosv. 
 

Regler

Publicerad 2013-08-23 22:59:00 i Regler,

* Lägg er inte i andras bråk/tjafs.
* Försök vara så aktiva som möjligt! :)
* Om något har hänt, ta gärna kontakt med någon utav ägarna/ledarna. Så försöker vi hjälpa er så gott vi kan.
* Ni obehöriga lägg er inte i bråk i klubbchatten.
* Försök att inte bråka, det förstår stämningen! :)
* Kom på minst ett event i månaden. Annars räknas du som oaktiv.
* Försök vara glad, då blir det mycket roligare och alla trivs! :) 
 
Följer du inte reglerna, kan du få en varning. Beroende på vad som hänt. Om det är nåt större problem som att en ledare säger till att personerna ska säga förlåt till varandra, och de skiter fullständigt i det. Kommer dessa personer bli avlägsna från klubben automatiskt.
 
Tack för att du följer reglerna, visar hänsyn och respekt till andra och att alla har rätt till att ha olika åsikter! Ni behöver inte argumentera. Det blir bara dålig stämning.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv