slide show

Uteritt med korv och bad!

Publicerad 2013-09-08 16:10:07 i Allmänt,

 
Hejsan allesammans, dagens event var RIKTIGT, riktigt kul! Vi alla samlades vid baronessan för att gå igenom allt. Dock så var Emily inte med då, hon skulle egentligen vart ledare med Meja istället för mig i början. Aja, jag hjälpte Meja i början då Emily inte var med. Vi började med att gå igenom vad vi skulle göra. 
 
Vi skulle då börja med att rida till några ställen i Jorvik, se planering nedan (bilden är gjord av mig!).
 
Kanske lite otydligt, men i alla fall. Vi började att rida i kort galopp halv vägen mot Valedale, resten av vägen galopperade vi. När vi kom fram till stallflickan i VD, Claire, så gav vi hästarna vatten och spände upp sadelgjorden litegrann. 
 
 
Efteråt varierade vi mellan kort galopp och höger galopp då vi fortsatte mot Valedalesjön. När vi kom fram dit tog vi en sol och badpaus för att svalka oss, men herrejösses vad kallt vattnet var! Fast det var ju bra, alla vi och hästarna vad svettiga som sjutton.
 
 
Därefter loggade den andra ledaren/eleven Emily in, då tog hon och Meja över som det skulle ha vart. Vi red vidare i kort galopp mot Firgorve, för att komma dit tog vi den smala och slingriga bergpassvägen. Efteråt red vi ner till Andy och lät hästarna galoppera runt lite fritt medans vi hade en liten samling.
 
 
Efteråt fortsatte vi mot Äppellunden där vi lekte kurragömma! Emmy räknade och vi andra gömde oss. Alla gömde sig riktigt bra och det tog lång tid för stackars Em att leta haha!
 
 
Därefter red vi mot Törne för att bada och bara umgås. 
 
 
Dags för lite bilder!
 
 
Bara tre bilder, vi var upptagna med att ha kul hehe.
 
//Hedda Skywood - Skywood.blogg.se
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv